EU evropski strukturni skladi logo, EUREKA logo, RS Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo logo

Aplikacije za obdelavo NGS podatkov, ki jih biologi obožujejo.

Avtomatizirani procesi obdelave. Dinamične in interaktivne vizualizacije. Absurdno enostavna uporaba.

Genialis opolnomoči biologe, da se poglobijo v svoje podatke ter hkrati osvobodi bioinformatike, da se lahko osredotočijo na kompleksne analize. Razvili smo spletno aplikacijo, ki avtomatizira organizacijo in obdelavo podatkov in uporabnikom ponuja intuitivno in interaktivno okolje za raziskovanje podatkov in deljenje rezultatov.Produkte uporabljajo v akademskih in raziskovalnih organizacijah ter farmacevtskih in biotehnoloških podjetjih. Preko naše programske opreme podatki, ki jih raziskovalci pridobijo s sekvenciranjem različnih genomov (človeški, živalski, bakterijski …), postanejo dostopni znanstvenikom, ki jih brez podobnih orodij ne morejo analizirati in raziskovati.

Ekipa
Genialis sestavljamo strokovnjaki s prodročij razvoja programske opreme, analize podatkov ter znanstveniki bioloških ved z znanjem sekvenciranja naslednje generacije (NGS).

Vsak dan se trudimo, da soustvarjamo idealno delovno okolje za vse sodelavce, ki resnično odraža naše vrednote. Drznemo si sanjati velike sanje in vemo, da jih bomo dosegli le, če si pri delu zaupamo, drug drugega spoštujemo in poslušamo, ter se ves čas učimo. Sodelavcem pustimo veliko svobode pri izvajanju nalog in vzdržujemo ravnovesje med delom in prostim časom. Na izzive gledamo s pozitivno naravnanostjo in skrbimo za srečo vseh nas. Pri delu smo konstruktivni in odprtih glav, jasno komuniciramo, drug drugemu pomagamo in smo hvaležni za prispevek vseh članov ekipe.

Slovenska podružnica:
Genialis d.o.o.
Vojkova cesta 63, 1000 Ljubljana
Davčna št: SI17848873